Anmelin

Anmelin

Over Anmelin

Anmelin is een onderneming voor training, coaching en advies. Wij zijn erop gericht om samenwerking te optimaliseren en individuele vaardigheden te ontwikkelen, vergroten en er een blijvend, duurzaam karakter aan te geven. Dit doet zij via de duurzaamheidsgerichte benadering. Het is een methode voor persoonlijke, maatschappelijke en werkgerelateerde ontwikkeling. Deze benadering is door Anmelin ontwikkeld en uitgeschreven en wordt continue aangepast aan de hedendaagse vraagstukken. Anmelin gaat ervan uit dat we in onze huidige maatschappij altijd dienen te blijven ontwikkelen. Wij kiezen hierbij voor een duurzame wijze van doorontwikkeling in plaats van stil te staan of energie te steken in een tegenreactie.

Waarom heb jij de keuze gemaakt om je op Campus Fioretti te vestigen?

De keus om Anmelin in de Campus te vestigen was snel gemaakt. Samen bouwen aan goed ondernemerschap, zelfstandig professional en toch niet alleen. Ik ervaar dat Anmelin met haar onderneming op een bevoorrechte plek zit. Het is een plek die vraagt om je volledige potentie uit te stallen. En dat is nu precies wat de Campus zo inspirerend maakt. Daarnaast geniet ik ervan datgene wat me zo dierbaar is, mijn onderneming, door te geven en te delen met mijn medebewoners.

Wat heeft de Campus je tot op heden gebracht?

De Campus Fioretti heeft me zowel persoonlijk als zakelijk al veel gebracht. Ik heb nieuwe mensen mogen ontmoeten, sommigen leer ik zelfs kennen. Er worden prachtige workshops gegeven. Het delen van de vreugdevolle en minder vreugdevolle momenten van het ondernemerschap houdt me scherp. Doordat ik twee weken niet kon lopen (blessure) was ik gedwongen thuis te werken. Hoewel mijn thuis me heel veel waard is, werd me duidelijk dat ik op de Campus Fioretti als bloeiend geheel, met nieuwe initiatieven en veel energie, Anmelin telkens weer een juiste kant op weet te sturen. 

BekxEvents

BekxEvents

Ik ben Anneke Bekx. Ik doe dat waar mijn hart ligt. En mijn hart klopt sneller van datgene waar ik goed in ben. Het organiseren van zakelijke evenementen. Ik wil werk doen wat betekenis voor mij heeft. En van betekenis zijn door toe te werken naar een betere wereld en een betere samenleving. Daarom geloof ik in evenementen die daar ook aan bijdragen.

Om die reden ben ik lid van MVO-Nederland. Door het ondertekenen van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - manifest heb ik verklaard me sterk te maken voor mijn eigen MVO-beleid. Hierdoor stuur ik er op aan dat leveranciers en opdrachtgevers zelf ook nadenken over hun eigen sociale invulling rond evenementen.

BekxEvents begrijpt de behoeften van de opdrachtgever rondom communicatie naar groepen beter als geen ander bedrijf. De doelstelling van de klant wordt gerealiseerd met een evenement dat duurzaam is, voor zowel de klant als de maatschappij.

Zo voeg ik met mijn passie werkelijk betekenis toe aan uw evenement.

 

byRalph

byRalph

byRalph is onderdeel van Ralph Janssen Architecten. We ontwerpen het kleinere werk, maar met dezelfde creativiteit, passie en nieuwsgierigheid. We beginnen met een bescheiden collectie houten meubels, en met een serie bijzondere lounge-paviljoens. Het werk is stoer en no-nonsense, gekenmerkt door grote, heldere en onverhullende pennestreken. We leveren ook maatwerk en voeren opdrachten uit. Samen met vakbekwame partners, van de eerste schets tot levering.

Bekijk ook de website van Ralph Janssen Architecten

Diana

Diana

Sinds Juni 2010 is Reki Sport gestart met de distributie van Diana badkleding en accessoires in Nederland. Op dit moment wordt Diana beschouwd als één van de belangrijkste spelers binnen de zwemindustrie. Italië is (vanwege historische redenen) onze belangrijkste markt, maar ook wordt er veel geëxporteerd.

 

Fair Bags

Fair Bags

Fruitcake Studio

Fruitcake Studio

Fruitcake Studio is zowel actief op het gebied van grafische vormgeving als webdesign & webdevelopment. Wij zijn in beide vakgebieden professioneel werkzaam in de meest ruime zin. Zo kunt u bij ons terecht voor ontwerp, maar ook voor reclameproducties zoals bijvoorbeeld drukwerk. Wij bouwen de traditionele websites, maar ook op maat gemaakte systemen en mobiele websites.

Gemeente Sint-Oedenrode

Gemeente Sint-Oedenrode

HRQ personeelsadvies

HRQ personeelsadvies

Innokoda

Innokoda

Bent u op zoek naar een nieuwe huisstijl, of wilt u uw bedrijf graag een meer professionele uitstraling geven? Kies dan voor de creativiteit en functionaliteit van Innokoda. Wij ontwerpen graag uw huisstijl vanaf het eerste concept tot en met het uiteindelijke grafisch ontwerp voor u, altijd op basis van uw eigen wensen.

KB Fotografie

KB Fotografie

KB Fotografie staat voor creatieve, eigentijdse en spontane fotografie. Niet alleen particulieren maar ook de zakelijke markt hebben een goede partner aan KB Fotografie.

Limelinq

Limelinq

Online dating is leuk, maar uiteindelijk wil je natuurlijk afspreken, limelinq helpt je hierbij. Online dating vond lange tijd plaats in thuiskantoren en computerkamers limelinq brengt daar verandering in.

LPE

LPE

LPE is een internationale organisatie die gespecialiseerd is op het gebied van productie, fabricage, reparatie, modificatie, onderhoud, inkoop en verkoop van port handling equipment, intern transport materieel, hijs- en hefwerktuigen, en aanverwante logistieke transport oplossingen.

Marianne van Erp

Marianne van Erp

Sportpsychologie, mentale training en begeleiding.

Pixelfuse

Pixelfuse

Pixelfuse Internetbureau draagt zorg voor jouw online en offline identiteit. Onze oplossingen op het gebied van webdesign, e-commerce en internetmarketing sluiten aan bij jouw wensen en behoeften.

Rabobank

Rabobank

SasSupport

SasSupport

De invulling van communicatie en marketing is de afgelopen jaren flink veranderd. Waar vroeger een advertentie in de lokale media genoeg was om je bedrijf bekend te maken, moet je tegenwoordig van vele markten thuis zijn. Sociale media, SEO-webteksten, online- en offline media, events, apps: allemaal termen die je vandaag de dag om de oren vliegen.

Hoe ga jij daar als ondernemer mee om? Heb je een eigen afdeling die dat voor je regelt? Of zit je met bloed, zweet en tranen alle ontwikkelingen op dit gebied in je kostbare vrije tijd bij te houden? Dat is dus niet nodig! SasSupport uit Sint-Oedenrode helpt om jouw communicatie- en marketingstrategie vorm en inhoud te geven. Ook voor teksten, social media en contentmarketing.

SasSupport pakt de regie. Met een duidelijk en uitvoerbaar plan gaan we jouw bedrijf op de kaart zetten. SasSupport maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van (grafische) vormgevers en website-bouwers, die ook verstand hebben van mobiele applicaties. Voeg aan dat rijtje een fotograaf en een interieurstyliste toe en het plaatje waarmee wij de zintuigen van jouw klant gaan prikkelen, is compleet.

 

Securebit

Securebit

Securebit is dé ICT- dienstverlener voor starters en het Midden en Klein Bedrijf.

Als allround ICT dienstverlener biedt Securebit een breed portfolio aan producten en diensten.
Naast het leveren en implementeren, beheren en onderhouden wij de ICT oplossingen van onze klanten.

Spreader World

Spreader World

Starterscollectief

Starterscollectief

Woon-S

Woon-S

woon-S staat voor passie in wonen, vertaald naar interieur- en kleuradvies, ontwerp, styling en het verkoopklaar maken van uw woning. Ik deel mijn passie voor wonen graag met u op weg naar het beste resultaat !

Wovesto

Wovesto