Wat is Campus Fioretti?

Werken en samenwerken met verschillende startende ondernemers: in Sint-Oedenrode is het mogelijk! In het voormalige schoolgebouw van het Fioretticollege aan de Kasteellaan, kunnen jonge ondernemers kantoorruimte huren. En dat jong moet je niet te letterlijk nemen: iedere ondernemer die na 2009 zijn bedrijf is gestart is welkom. Hier kun je jouw bedrijf ontwikkelen en laten groeien. Op dit moment zijn er 17 bedrijven gevestigd op de campus. Nieuwsgierig welke bedrijven dat zijn? We hebben ze op een rijtje gezet. Klik op de link als je meer wilt weten over het bedrijf en/of de ondernemer. 

Op de Campus zijn nog diverse ruimtes te huur: van kantoorruimte tot opslagruimte, van 10m2 tot 100 m2 en alles wat er tussenin zit. Werken op de Campus Fioretti betekent ook meteen uitbreiding van je netwerk en werken met positief ingestelde ondernemers. Klankborden met collega-ondernemers als je even vast zit in een opdracht of samenwerken aan een gezamenlijke opdracht. Weg van thuisomgeving en werken in een professionele omgeving. Ach…we kunnen zoveel voordelen noemen. 

Dé manier om zelf te ervaren wat de Campus Fioretti is, is een afspraak te maken voor een rondleiding. Op deze manier ontmoet je de starters die de stap al hebben gezet. Maak een afspraak voor een bezichtiging en ontmoet de startende ondernemers die de stap al hebben gezet. 

Campus Fioretti is een initiatief van het Starterscollectief Sint-Oedenrode, gemeente Sint-Oedenrode en Wovesto.