Nieuws


Open Rooise Ondernemersborrel

Iedere laatste vrijdag van de maand wordt op Campus Fioretti een ondernemersborrel voor Rooise ondernemers georganiseerd. Tijdens de ondernemersborrel kunnen Rooise ondernemers, zonder verplichtingen en volledig informeel, kennis met elkaar maken onder het genot van een hapje en drankje. De eerstvolgende ondernemersborrel vindt plaats op vrijdag 29 mei tussen 16:00 en 19:00 uur. 

Initiatiefnemer het Starterscollectief zal tijdens deze eerste editie de volledige kosten dragen voor de catering.  

Ben u een Rooise ondernemer? Kom dan ook en maak kennis met nieuwe potentiele klanten of partners!

Lees meer »

Campus Fioretti neemt deel aan Brabant Start!

In Noord-Brabant leveren veel partijen ondersteuning aan startende ondernemers, waaronder ook uw organisatie. Er zijn grote verschillen tussen de ondersteunende partijen als het gaat om doelgroep, werkgebied en de invulling van hun dienstverlening. Voor de ondernemer is het fijn dat er zoveel initiatieven zijn, maar door de versnippering ziet hij door de bomen het bos niet meer. Bovendien kan het samenspel en de kennisdeling tussen deze initiatieven worden verbeterd. Voor een aantal partijen was dit aanleiding om het initiatief ‘Brabant Start’ te beginnen. Het doel van Brabant Start is: vinden, verbinden en versterken.

Lees meer »

Bijpraatlunch in Campus Fioretti

De broodjes lagen al braaf te wachten toen het college van B & W als gast de aula van Campus Fioretti betrad. Het complete bestuur van het Starterscollectief heette burgemeester Maas en zijn wethouders welkom voor een lunch.

Lees meer »

Welkom Kinderfotografie Aniek!

Wie bij Kinderfotografie Aniek komt, kijgt een heel mooi kado. Of zoals Aniek het zelf zegt: een onbetaalbare herinnering. “Want zeg nou zelf: wat is er mooier dan een prachtige foto van je dierbaarste bezit?” Kinderfotografie Aniek dat is Aniek Nooijen, en de naam zegt het al: Aniek fotografeert het liefst kinderen. Dat kan ook niet anders als je zelf twee prachtige dochters hebt en fotograferen niet alleen je werk maar ook je hobby is.

Lees meer »

Workshop voor ondernemers

Op 27 oktober houdt de Ondernemers Academie Sint-Oedenrode een workshop voor ondernemers.In deze workshop wordt uitgebreid aandacht besteed aan Succesvol Acquireren.

Rob Jansen (Synergy in Business) en Henk van der Pas (Van der Pas Governance Consultancy Management en voorzitter van de Ondernemers Academie) zullen hun kennis en ervaring op het gebied van acquisitie met de deelnemers delen. Het wordt een interactieve workshop.De workshop is bedoeld voor ondernemers die korter dan vijf jaar ondernemer zijn. De workshop wordt gehouden in de Campus Fioretti, Kasteellaan 6 (ingang Zuid) in Sint Oedenrode op maandag 27 oktober a.s.

Lees meer »

Open Coffee - OndernemersAdviesPunt ZZP

Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Open Coffee 't Groene Woud is het platform waar eenieder kan kennis delen, ideeën bespreken, brainstormen of samenwerken. Natuurlijk netwerken op zijn Brabants!

Iedere tweede woensdagochtend van de maand. Open Coffee 't Groene Woud van 9:00 tot 11:00 uur. In oktober is de locatie dus Campus Fioretti, Kasteellaan 6 te Sint-Oedenrode. Ook hier goede én gratis parkeergelegenheid!

Vooraf aanmelden is niet nodig. U komt en gaat, zoals en wanneer u wilt. Alleen consumptie is voor eigen rekening. Voor meer informatie kijk op onze website www.opencoffeegroenewoud.nl .

Lees meer »

Gratis Themabijeenkomst 'Ontslag: alle ins en outs'

Factor Arbeid organiseert op dinsdag 17 september in samenwerking met ondernemersvereniging BBN+K en BtB de gratis themabijeenkomst 'Ontslag: alle ins en outs'.

De huidige economische recessie heeft tot gevolg dat veel bedrijven maatregelen moeten nemen om het hoofd boven water te kunnen houden. Allerlei termen vliegen u in deze tijd om de oren: reorganisatie, ontslag om bedrijfseconomische gronden, beëindigingovereenkomsten, etc.

Lees meer »

Startersbijeenkomst 2013

Ben je recentelijk gestart met je onderneming of overweeg je dat te gaan doen? Dan willen wij je graag attenderen op de GRATIS startersbijeenkomst op dinsdag 10 september aanstaande. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Stichting Starterscollectief Sint-Oedenrode in samenwerking met partners als de Kamer van Koophandel, Rabobank, Campus Fioretti, Ondernemersvereniging BtB en de gemeente Sint-Oedenrode.

Lees meer »